Itt megtekinthetsz néhányat az elmúlt évek alatt készített filmjeinkből, amelyek között van reklámspot, céges rendezvény film, vállalati image film is.

Kellene egy profi videófilm , reklámspot, céges PR anyag vagy video utómunka?

KERESS MEG BENNÜNKET ÉS MI MEGOLDJUK!Előre is köszönöm, hogy a jelentkezési linkre kattintassz!

Ha én készítem el a vidódat, garantálom a Full HD vagy 4K minőséget. Kattints és érdeklődj!

Milyen kamerát vegyek? – teszik fel sokan a kérdést

Jó kérdés, mert a választék igen nagy. Mire akarod használni? Ez döntő! Mindenesetre azt javaslom, hogy ne Red vagy Arri Alexa kamerával kezd a tanulást (azokat TV és játékfilmek készítésére használják és akár több 10 millió forint is lehet az áruk).

Kreatív filmkészítésre legjobbak DSLR és tükör nélküli (MILC) fényképezőgépek a legjobbak, mobil újságírásra és dokumentumfilm készítésre érdemes megfontolni az iPhone-t, hírek és események filmezésére a Pro vagy félprofi videokamerák legjobbak míg az iskoláknak és az oktatásra az iPadok is igen alkalmasak.

Ha fényképezőgéppel szeretnél videózni a cserélhető objektívesek a legjobbak. Talán az egyik legjobb a Canon EOS 80d (időjárásálló, nagyon jó a vezérlése és a színvisszaadása, bár a 4K és a videó nem olyan éles). Szakembereknek inkább a Canon 7D MARK II és a Canon 5D Mark III vázat ajánlom. Manapság a Sony A7 Mark II az egyik legjobb ár-érték arányú professzionális fényképezőgép amelynek videó tudása is kiemelkedő! ( A többi Sony A7 M2 -S és K sorozat- még jobb, de az áruk is sokkal magasabb!

Középkategóriás videokamerák is tudnak jobb képminőséget, és néhány töblet funkciót, mint pl. a mikrofon és fejhallgató-csatlakozó. Ezekből Canon HF-R700 a leginkább megfizethető kamera mikrofonnal. A kicsit nagyobb videokamerák közül a 4K Panasonic HC-WXF991 is igen jó. Például a Sony PXW-X70 egy megfizethető, kis mérető profi kamera nagy tudással.

Ma már sok kompakt gép is tud Full HD vagy 4K felbontást produkálni. Az egyik ilyen a Panasonic TZ80, vagy a Sony DSC RX-10. Ezek nagyon jó paraméterekkel rendelkező kamerák, kreatív videós szakemberek számára.

1. Michelin Gumifaültetvények a Brazil őserdőben

Brazíliai őserdőben a Michelin gumifa ültetvényein forgattunk az RTL megbízásából a F1 magazin részére. A nagy páratartalom miatt csak professzionális kamera jöhetett számításba, ami egy Sony DSR 390 volt.

2. MOL szponzorált élsportolók (portréfilm)

Egy kommunikációs ügynökség megbízásából a MOL részére készítettünk portréfilmeket a szponzorált élsportolóiról Faragó András szerkesztő-riporter kollégámmal.

3. Barokk Est a Zeneakadémián

Az ART Wader Motion Kft. Megbízásából készítettünk filmet a Zeneakadémián tartott „Barokk Est” című rendezvényről a Budapesti Fesztiválzenekar részére angol és magyar nyelven.

4. Hartrodt Image film

A Német székhelyű Hartrodt Hungary Kft. részére készítettünk image filmet angol és magyar nyelven Faragó András szerkesztő-riporter kollégámmal. A magyar és angol narrátor Inotay Ákos színész volt.

5. Telekom Mobil konferencia

Magyar Telekom részére 2 napos mobiltelefon konferencián forgattunk és 16 db oktatófilmet (beillesztett prezentációkkal) vágtunk össze és töltöttünk fel az intranet hálózatukra

6. LIDL reklámfilm (werkfilm)

A Film Fight Club producer ügynökség megbízásából werkfilmet készítettünk a Pilisi Parkerdő jégkárt szenvedett fáinak pótlására a LIDL kampány reklámfilm forgatásáról.

7. WTCC magazin M4 Sport

Az Ostermann Kft. megbízásából a WTCC Magazint készítjük már 3.éve a Duna Televízió majd az MTVA M4 Sport csatorna részére Szujó Zoltán és Tóth Róbert kollégáim közreműködésével.

8. TEVA 2016 nemzetközi konferencia

A HAVAS Francia reklámügynökség megbízásából forgattunk és fotóztunk a TEVA 2 napos angol nyelvű nemzetközi Nőgyógyászati Konferenciáján Budapesten.

9. 30 éves a Hungaroring

Az Ostermann Kft megbízásából a Hungaroring 30 éves történetét feldolgozó 100 perces filmet készítettünk az MTVA részére a FOKA archív anyagait felhasználva. Ezen kívül a Magyar futam előtt 30 napig 1-1 perces spot mutatta be a 30 év történéseit évekre lebontva. Ennél a munkánál az operatőri és vágói munkákat is mi végeztük el. Szerkesztő kollégáim Szujó Zoltán és Tóth Róbert voltak.

10. HUSTEF 2016 konferencia

A Magyar Szoftverfejlesztői Tanács 2016. évi 2 napos angol nyelvű konferenciáján forgattunk 4 kamerával a Grupama Arénában. Itt készült a kisfilm és 33 darab oktatófilm az eredeti prezentációk beillesztésével. Itt a fotózási feladatokat is mi végeztük.

Rich snippets