ingyen seo

Weboldal optimalizálás

Honlap optimalizálás legfőbb eszközei
Hogyan lesz a látogatódból vevő
Mi is az a keresőoptimalizálás

ingyen seo

Honlap készítés

Csak responzív honlapokat készítünk
A responsíve honlapok előnyei
Egy kis web iskola

Küld el a szükséges adataid és szinte azonnal megkapod az oldalad tömör értékelését!


Előre is köszönöm, hogy az elküldési linkre kattintassz!Ha én SEO-zom a honlapodat, garantáltant előbbre kerülsz a keresőkben. Kattints és küldj!SEO

13 egyszerű SEO módszer, hogy hogyan tudod javítani a honlapod rangsorolását

Releváns tartalom

A minőségi, egyedi tartalom az első számú vezető elem a keresőmotorok rangsorolásában, (és nem helyettesíti a hosszú tartalom). Határozz meg egyedi, SEO kulcsszavakat minden oldalhoz - hiszen az olvasó ezeket keresi. Ne felejtsd el kiemelni,(félkövér, dőlt), a cím címkéket és más hangsúlyos elemeket. Ki kell emelni kulcsszó kifejezéseket, de ne vidd túlzásba. Minding válaszolj viszont az olvasóid lehetséges kérdéseire. Gyakran frissítsd a tartalmat!

A metaadatok

Minden oldal tartalmazzon a head tagok közé beszúrt metaadatokat, vagy információkat. Cím metaadat: az oldal címének tartalma megjelenik a keresési találatokban, elmondja a keresőknek, hogy miről szól az oldal. Ez a legfontosabb metaadatok az oldalon a SEO szempontjából. Leírás metaadat: leírja az oldal részletesebb tartalmát, megmutatja a keresőknek a visszatérési lehetőséget. Ez az oldal kirakata, ösztönzi az olvasóst a belépésre. Mindkettőnél fontos a kereső optimalizáltság.

Helyi SEO Elemek

Belső linkek: kapcsolatot hoznak létre a honlap belső elemei között. Fejléc címkék: a H1, H2, H3, H4 stb. címkék. Fontos a hierarchiájuk és hogy oldalanként csak egyszer forduljanak elő. ALT címkék: mindig írd le a vizuális és video média használatakor az alt tagot, vagyis alternatív szöveges leírást. Meg kell gondolni a jó kulcsszavat, mind a kép nevét és az alt tagot. Optimalizáld a képet a kulcsszavakra.

Egyéb Elemek

Használj "permalink"-eket: amelyek, akár éveken át nem változnak. A link tartalmazza a kulcsszavakat is. A kulcsszavakat: mindig a legfontosabb helyeken használd. Mindent vegyél ki az oldaladról: ami lassíthatja a működését vagy tömörítsd a tárhelyen). Ne felejtsd el az oldalak indexelését! A honlapodat az olvasóknak írd, ne a keresőmotoroknak. Az életkor: fontos tényező, ezért ne változtass gyakran URL-t. Legyél türelmes.

Rich snippets