kkv szolgáltatás

KKV szolgáltatás

Irodavezetés
TQM vezetés
Általános szolgáltatás

excel oktatás

Az oktatás

Egyéni magán oktatás
Személyre szabott példák
Oktatási tematika

Online access oktatás

Online Access oktatás

Access 2007/2010/2013
A relációs táblázatkezelés alapjai
Access magántanár

Küld el a szükséges adataid és szinte azonnal megkapsz egy mindössze hat pontos Excel tesztet! Előre is köszönöm az érdeklődésed.


 

Miért kell az Excelt folyamatosan tanulni?

ILG honlapAz Excel hazánk és a Microsoft Office irodai alkalmazáscsomag egyik legnépszerűbb táblázatkezelő alkalmazása. Valamilyen szinten minden számítógép használó ismeri. Az Excel képletek hasznosak mindenféle táblázatkezelő alkalmazásban. Valamilyen szinten minden számítógép használó ismeri. Az Excel először is megfélemlítőnek tűnhet, de azáltal, hogy elkezded használni a programot, hamar megbarátkozol vele.
Felmerül a kérdés, hogy akkor miért kell újra és újra tanulni – akár magántanár segítségével is?

 1. Az Excel nem csak táblák készítésére szolgál.

  Amikor iskolába jártál, talán használtad az Excel-t néhány számtábla elkészítésére, Azonban az Excel sokkal összetettebb, tudod-e, hogy használhatod, akár a következőkre is:
  • Az adatok rendszerezésére
  • Alapvető és összetett matematikai funkciókra
  • Az adatgyűjteményeket hasznos grafikákká és diagramokká alakíthatod
  • Az adatokat elemzésére és előrejelzések készítésére…
 2. Az Excel segít a feladatok elkészítésében.

  Az Excel használatával időt takaríthatsz meg munkahelyeden és / vagy személyes életedben, és garantáltan pontosabb, mint amit kézzel végeztél volna.
 3. Az Excel ismeret növeli a fizetésed.

  Tudtad, hogy az Excel know-how azonnal növelheti álláslehetőségeid, kezdő fizetésed vagy a tanulmányi eredményed?
  A kutatások azt mutatják, hogy a Microsoft Excel-t ismerők fizetése 30 %-al magasabb, mint azoké, akik nem ismerik az Excelt. Ráadásul egyes iparágakban a teljes munkaidőben foglalkoztatottak évente hétszer magasabb fizetést is el tudnak érni az Excel készségeik alapján.
 4. Az Excellel hatékonyabb munkát végezhetsz.

  Függetlenül attól, hogy mit csinálsz az irodában, jó esély van arra, hogy az Excel segítsen abban, hogy jobban elvégezd a munkád; csak arról van szó, hogy találd meg a módját.
  Például, van-e jobb módja annak, hogy megszervezd az adataid? Lehetséges, hogy a grafika lehetővé teszi az ötl eteid jobb kommunikációját? Fordulj az Excelhez legközelebb, ahelyett, hogy elővennél egy kockás papírt a szám ításaid elvégzéséhez. Soha nem tudhatod, hogy a főnöködnek vagy kollégádnak mikor van szüksége valakire, akinek van valamilyen Excel-ismerete ahhoz, hogy megoldjon egy problémát: ez a személy lehetsz Te és máris előrébb vagy.

Mint minden alkalmazás az Excel is folyamatosan fejlődik, az ember viszont folyamatosan felejt. Mindenki, Te is Én is!

Non scholae sed vitae discimus. (lat.) nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk – mondta Seneca. Tehát ne feledd, hogy saját magadnak csak Te tudsz tanulni a szorgalmaddal.

Repetitio est mater studiorum (Ismétlés a tudás anyja) – mondja a latin közmondás. Ez bizony rád is vonatkozik. Az ismeretek rögzítésének a titkát már az ókori filozófusok is feltárták: tanulás -> ismétlés -> gyakorlás, tanulás -> ismétlés -> gyakorlás és így tovább.

Tehát összegezve, akkor válassz magántanárt, ha valami miatt szorít a cipő. Ha kézzelfogható gyors eredményre van szükséged. Egy magántanár csak rád figyel! Kérdezz, figyelj és mindenek előtt gyakorolj. Ha szorgalmas vagy, hamar megtérül a befektetett energia és pénz!

 

Előre is köszönöm, hogy a jelentkezési linkre kattintassz!

 

Ha velem tanulsz garantáltan könnyebben találsz állást. Kattints és jelentkezz!

 

Egy jó tanár nemcsak tanít, hanem "embert is farag"

 1. Ma már az internet segítségével rengeteg anyagot lehet találni – sajnos jót és rosszat egyaránt! Ha önállóan akarsz tanulni, akkor én – a saját oldalam mellett – az egyéni, személyre szabott oktatást ajánlom, mert itt Te vagy a főnök!

 2. Épp a spórolás miatt költséghatékony. Számolj egy kicsit: ha eljársz oktatásra az utazásra költött időd mondjuk 1:30, az utazási költséged 600 – 1300 forint, az óradíjad minimum 500 – 1000 forint. Míg az online oktatásnál csak óradíj van és kényelmes megszokott otthoni környezet. Neked melyik a kényelmesebb

Miért mi legyünk a Te Excel korrepetitorod?

Gyors és alkalmazkodó

Gyors, mert akár néhány hónap alatt komoly eredmények érhetők el. A Te haladási sebességedhez alkalmazkodik: Lehet ez heti két óra vagy akár háromszor két óra is. Nálunk egy óra az 60 perc és nem 45!

Olcsó és hatékony

Olcsó, mert az óradíj pl. a nyelvórákhoz képest legfeljebb 2/3. Ráadásul a gyorsabb haladás esetén Neked is kedvezmény jár. Hatékony, mert Te diktálsz, mi csak tanítunk.

Kötetlen

Kötetlen, mert 8 - 20 óráig a rendelkezésedre állunk. Neked nincs időveszteséged (és költséged), mert nem kell közlekedned. Otthonról, akár a karosszékből is tanulhatod az Excelt.

Rich snippets