kkv szolgáltatás

KKV szolgáltatás

Irodavezetés
TQM vezetés
Általános szolgáltatás

excel oktatás

Excel oktatás

Egyéni Excel oktatás
Személyre szabott Excel példák
Excel oktatási tematika

ingyen seo

Tanulmány készítés

Publikációk
Tanulmányok
Munkaanyagok

Küld el a szükséges adataid és szinte azonnal megkapsz egy mindössze hat pontos Excel tesztet!


Mit adhat Neked egy jó Excel tanár?

ILG honlapSokakban felmerül a kérdés, hogy miért kell Excel tanárhoz járni, hiszen az Excel egy érthető program, magától is meg tudja tanulni bárki.

Szerencsés esetben, ez így van!

Sőt, mindenki csak és kizárólag saját maga tudja megtanulni!

Rengeteget kell gyakorolni, hogy rögzüljenek az információk, és állandóan ismételni kell, hogy később is megmaradjanak.

Tehát összegezve, akkor válassz magántanárt, ha valami miatt szorít a határidő, amikorra kézzelfogható fejlődést kell felmutatnod. Minél kevesebb időd maradt a fejlesztésre, annál inkább magántanárt kell keresned. Ne feledd, itt is szükséged lesz a szorgalmadra, hogy otthon is tanulj és felkészülten érkezz a magántanárodhoz. Viszont ha előrelátó vagy, hamar megtérül a befektetett energia!

 

Jelentkezem az egyéni Excel oktatásra

 

Egy jó Excel tanár irányt is tud mutatni.

  1. Ma már az internet segítségével rengeteg anyagot lehet találni – sajnos jót és rosszat egyaránt! Ha önállóan akarsz tanulni, akkor én – a saját oldalam mellett – az egyéni, személyre szabott oktatást ajánlom, mert itt Te vagy a főnök!

  2. Épp a spórolás miatt költséghatékony. Számolj egy kicsit: ha eljársz oktatásra az utazásra költött időd mondjuk 1:30, az utazási költséged 600 – 1300 forint, az óradíjad minimum 500 – 1000 forint. Míg az online oktatásnál csak óradíj van és kényelmes megszokott otthoni környezet. Neked melyik a kényelmesebb

Miért mi legyünk a Te Excel korrepetitorod?

Gyors és alkalmazkodó

Gyors, mert akár néhány hónap alatt komoly eredmények érhetők el. A Te haladási sebességedhez alkalmazkodik: Lehet ez heti két óra vagy akár háromszor két óra is. Nálunk egy óra az 60 perc és nem 45!

Olcsó és hatékony

Olcsó, mert az óradíj pl. a nyelvórákhoz képest legfeljebb 2/3. Ráadásul a gyorsabb haladás esetén Neked is kedvezmény jár. Hatékony, mert Te diktálsz, mi csak tanítunk.

Kötetlen

Kötetlen, mert 8 - 20 óráig a rendelkezésedre állunk. Neked nincs időveszteséged (és költséged), mert nem kell közlekedned. Otthonról, akár a karosszékből is tanulhatod az Excelt.