online excel oktatás

Online Excel oktatás

Excel 2007/2010/2013
A táblázatkezelés alapjai
Excel magántanár

excel oktatás

Az oktatás

Egyéni magán oktatás
Személyre szabott példák
Oktatási tematika

kkv szolgáltatás

KKV szolgáltatás

Irodavezetés
TQM vezetés
Általános szolgáltatás

Ha új a számodra Microsoft Access semmi baj. Azért vagyok én, hogy egyéni foglalkozásokkal megtanítsam számodra! Megismerheted, hogy hogyan működik ez asztali alkalmazás asztali nézetekkel, lekérdezésekkel, űrlapokkal, jelentésekkel, makrókkal és modulokkal, adatbázisokat tervezhetsz.

Az online Access oktatási anyagunkban megismerheted az adatbázis kezelés alapjait, és hogy milyen összefüggéseket kell látnod ahhoz, hogy egy alapszintű adatbázist létre tudj hozni.

Az online egyéni Access oktatás során megismerheted az:

 1. adatbázisok létrehozását,
 2. adatbázis lekérdezések megírását,
 3. űrlapok létrehozását,
 4. az eredmények nyomtatát,
 5. adatbázis tartalmak exportálását.

Tények online tanulásról

Az osztálytermeket már mai is gyakran egy online rész egészíti ki, míg egyes egyetemek kizárólag a távoktatási programjukat támogatják.

Arra a lehetőségre, hogy három vagy négy évig teljes munkaidős hallgató legyen valaki, a teljes vagy részmunkaidős foglalkoztatás biztonsága nélkül, a legtöbb ember számára egyre inkább luxus. De mi van, ha továbbra is érdekli a tanulás?

Az online oktatás (pl. online egyéni Access személyre szabott oktatás) adja meg erre a választ. Az online oktatás 30 éves fejlődése óta számos ember számára elérhetővé vált az a lehetőség, hogy bővítse az oktatási horizontját, miközben még mindig teljes munkaidőben dolgozik.

Tények logo

Akkor most nézzük a tényeket:
 1. A hallgatók 46% -a szerint a legnagyobb motiváció az online tanfolyamra való beiratkozáshoz az volt, hogy továbbfejlesszék jelenlegi karrierjüket.
 2. Az online diákok 37% -nak a családtagja korábban kollégiumi lakó volt.
 3. Az online tanfolyamon résztvevők 33% -a üzleti tevékenységet folytat.
 4. Az USA-ban az online diákok aránya már ma is 15%.
 5. Az online diákok 39 százaléka 18 és 29 év közötti korosztályba esik.
 6. Az on-line hallgatók 21% -a csak személyes alapokból fizeti az oktatásukat.
 7. A virtuális tanulók 70% -a nő.
 8. Az online diplomások 29 százaléka 45-150.000 dolláros éves jövedelemmel rendelkezik (USA adat, nálunk ez 3-5 millió forint).
 9. Az online tanfolyamot végző hallgatók 60% -a teljes munkaidőben dolgozik.
Forrás: collegeatlas.org

Itt a helyed, ha meg akarod ismerni az Accesst! A személyre szabott online oktatás Neked szól! Ne habozz, hanem cselekedj! JELENTKEZZ MOST!
Előre is köszönöm a jelentkezésed.


 

Ha ezt nem hagyod ki garantáltan jobb állást találsz. Kattints és jelentkezz!

Mik a Microsoft Access előnyei?

 1. Könnyű telepítés és használat - Az Access lehetővé teszi az adatkezelőknek, hogy percek alatt teljesen működőképes, relációs adatbázis-kezelő rendszert használjanak. Mint sok más Microsoft alkalmazáshoz is, az Access magában foglalja a varázslókat, amelyek végigvezetik az egyes lépéseket. A felhasználói felület intuitív; gyorsabb adatinformáció-visszakeresés.
 2. Könnyen integrálható - A hozzáférés jól működik számos Windows-alapú fejlesztő szoftverrel. Használhatod a front-end-ben háttér-adtáblákként olyan termékekkel is, mint a Microsoft SQL Server és a nem Microsoft termékek, például az Oracle és a Sybase.
 3. .NET-barát - A hozzáférés egy hálózathoz egy rémegyszerű választás azoknak a felhasználóknak, akik a .NET használatával terveznek szoftvereket. A grafikus felhasználói felülete egyszerű funkciókat és beállítást is kínál.
 4. Széles körben népszerű - A Microsoft Access a világ legnépszerűbb asztali adatbázis-rendszere.
 5. Microsoft Access nem igényel bonyolult programozást - Az alkalmazást ismerő emberek fejlett módokon hozhatnak létre hatékony adatbázisokat a Microsoft Access alkalmazással.
 6. Pénzt takarít meg - a Microsoft Access több tízezer forinttal gazdaságosabb, mint más nagyobb rendszerek; ugyanazokat a funkciókat és felhasználást kínálja.
 7. Kényelmes tárolókapacitás - A Microsoft Access adatbázisban legfeljebb 2 GB adat áll rendelkezésre.
 8. Több felhasználós támogatás - A hálózatban tíz felhasználó használhat Access alkalmazást.
 9. Adatok importálása - A Microsoft Access megkönnyíti az adatok importálását.
 10. Tanuld meg! - Az online oktatás bármikor segített 1996 óta több mint 450 000 diáknak, amely önálló ütemű Microsoft Access oktatóprogramokat kínál az érdeklődőknek.

Az Access segít az adatbázis feladatok megoldásában.

Az Access használatával időt takaríthatsz meg munkahelyeden és / vagy személyes életedben, és garantáltan pontosabb, mint amit kézzel végeztél volna.

Az Access ismeret növeli a fizetésed.

Tudtad, hogy az Access know-how azonnal növelheti álláslehetőségeid, kezdő fizetésed vagy a tanulmányi eredményed?
A kutatások azt mutatják, hogy a Microsoft Access-t ismerők fizetése 30 %-al magasabb, mint azoké, akik nem ismerik az Accesst. Ráadásul egyes iparágakban a teljes munkaidőben foglalkoztatottak évente hétszer magasabb fizetést is el tudnak érni az Excel készségeik alapján.

Az Accessel pontosabb munkát végezhetsz.

Függetlenül attól, hogy mit csinálsz az irodában, jó esély van arra, hogy az Access segítsen abban, hogy jobban elvégezd a munkád; csak arról van szó, hogy találd meg a módját.
Például, van-e jobb módja annak, hogy megszervezd az adataid? Lehetséges, hogy a grafika lehetővé teszi az ötleteid jobb kommunikációját? Fordulj az Accesshez legközelebb, ahelyett, hogy ahelyett, hogy összenem kapcsolt táblákbó szeretnél adatokat gyorsan kinyerni. Soha nem tudhatod, hogy a főnöködnek vagy kollégádnak mikor van szüksége valakire, akinek van valamilyen Access-ismerete ahhoz, hogy megoldjon egy problémát: ez a személy lehetsz Te és máris előrébb vagy.

 

Ha megimered velem az Accesst garantáltan minden vizsgád sikerül. Kattints és jelentkezz!

Miért mi legyünk a Te Access korrepetitorod?

Gyors és alkalmazkodó

Gyors, mert akár néhány hónap alatt komoly eredmények érhetők el. A Te haladási sebességedhez alkalmazkodik: Lehet ez heti két óra vagy akár háromszor két óra is. Nálunk egy óra az 60 perc és nem 45!

Olcsó és hatékony

Olcsó, mert az óradíj pl. a nyelvórákhoz képest legfeljebb 2/3. Ráadásul a gyorsabb haladás esetén Neked is kedvezmény jár. Hatékony, mert Te diktálsz, mi csak tanítunk.

Kötetlen

Kötetlen, mert 8 - 20 óráig a rendelkezésedre állunk. Neked nincs időveszteséged (és költséged), mert nem kell közlekedned. Otthonról, akár a karosszékből is tanulhatod az Excelt.

Rich snippets